Hvordan bruger jeg ’Mit sygehusvalg’?

I videoen kan du se, hvordan du søger på ’Mit sygehusvalg’, og hvordan du afgrænser eller udvider din søgning.

Videoen beskriver hvordan du bruger 'Mit sygehusvalg'. Du kan få information om blandt andet ventetider og patienttilfredshed på offentlige og private sygehuse i Danmark. Det kan være til stor hjælp når du som patient eller pårørende til en patient skal se om andre sygehuse i din region har kortere ventetider eller højere patienttilfreds på din undersøgelse eller behandling end det sygehus du er henvist til eller hvis det sygehus du er henvist til ikke kan undersøge eller behandle dig inden for fristen på 30 dage.

Hvis du ikke kan finde din undersøgelse eller behandling, så prøv evt. at bruge nogle andre søgeord. Det kan også skyldes at din undersøgelse eller behandling ikke findes i systemet. I så fald skal du kontakte en patientvejleder. Læs mere om dette under "Hvem kan jeg kontakte?"

Som patient har man ret til at benytte det udvidet frie sygehusvalg hvis undersøgelsen eller behandlingen på offentlige sygehuse, ikke er muligt inden for garantien på 30 dage. Når du har valgt klikker du næste. Læs mere om dette under "Hvad kan jeg bruge 'Mit sygehusvalg' til?"

Du har mulighed for at se opgørelser for den undersøgelse eller behandling du har valgt, og sammenligne sygehusene ud fra disse opgørelser.
Læs mere om dette under "Hvordan er data opgjort?"