Lukket eSundhed

Lukket eSundhed, som er et brugerstyret system, hvor fagpersoner kan tilgå sundhedsdata på aggregeret og individniveau alt efter, hvilke rettigheder brugeren har. Lukket eSundhed formidler bl.a. opgørelser vedrørende finansiering, afregning og den bagvedliggende aktivitet baseret på DRG-systemet. Herudover belyser systemet den aktivitet, der ligger bag de økonomiske opgørelser. 

På det lukkede eSundhed er det muligt både at tilgå sundhedsinformationer på aggregeret og individniveau alt efter, hvilke brugerrettigheder der er tildelt.

Rettighederne til lukket eSundhed tildeles via brugerstyringssystemet ’SEB’, og dette sker ude i fagpersonernes egen organisation. For at få adgang til lukket eSundhed er det også nødvendigt at have en digital medarbejdersignatur samt adgang til ’Sundhedsdatanettet’, som er et lukket netværk der administreres af Forside - MedCom

Gå til det lukkede eSundhed   (kræver adgang til Sundhedsdatanettet)

NemLog-in på lukket eSundhed

I guiden 'Sådan kommer du på det lukkede eSundhed med NemLog-in', kan du se, hvordan, man logger på lukket eSundhed med NemLog-in.

Se 'Sådan kommer du på det lukkede eSundhed med NemLog-in' (PDF)

 

Øvrige vejledninger

På lukket eSundhed ligger forskellige systemer, specielt udviklet til specifikke brugere. Her ligger vejledninger til at tilgå disse systemer:

'Sådan finder du ordiprax+' (PDF) - En guide til hvordan man som læge kan tilgå ordiprax+ systemet.

'Vejledning til lægemiddelkonsulenter' (PDF) - Adgang for regionale lægemiddelkonsulenter til ordiprax+  

SEB Roller - Beskrivelse af SEB Roller og adgang til lukket eSundhed